Politika piškotkov

Ta pravilnik o piškotkih razlaga, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. To politiko morate prebrati, če želite razumeti, kaj so piškotki, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Podatke, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo ter kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, hranimo in hranimo vaše osebne podatke, glejte stran ”o spletnem mestu”.

Vaše soglasje velja za naslednje domene: www.behar.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih informacij. Piškotki so shranjeni v vaši napravi, ko se spletno mesto naloži na vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto pravilno deluje, naredijo spletno mesto bolj varno in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Kako uporabljamo piškotke?

Na naši spletni strani uporabljamo le nujno potrebne piškotke za delovanje spletne strani.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Zahtevani piškotki: Nekateri piškotki so ključni, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje sej uporabnikov in preprečujejo kakršne koli varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne hranijo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun.

Vrsta piškotka Domena Način Poteče
cookielawinfo-checkbox-necessary behar.si http 1 dan

Opis namena piškotka: Določite, ali je obiskovalec obiskan kot sprejeto polje s piškotki.
Pobudnik: Oznaka skripta
Podatki se pošljejo: Slovenija (ustrezen)