O SPLETNEM MESTU

Kulturno umetniško in športno društvo BEHAR-Associazione arti culturali e sportive BEHAR
Sedež: Spodnje Škofije 71, 6281 Škofije

Matična številka: 4019725000
Davčna številka: 50898396, nismo zavezanci za DDV
TRR: SI56 6100 0000 1924 148 (odprt 14.4.2010, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)  

Varovanje zasebnosti – zaupnost podatkov
Spletno mesto www.behar.si spoštuje zasebnost obiskovalcev spletne strani in se zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnega mesta.

Z izpolnitvijo spletnega formularja potrjujete, da so podatki, ki ste jih vpisal/-a v obrazec, resnični. KUD Behar dovoljujete, da upravlja in obdeluje vaše osebne podatke za namene katere ste jih posredovali. Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in se zavezujemo, da podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na info@behar.si.

Omejitev odgovornosti – točnost, popolnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh
KUD Behar se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih straneh.

Niti KUD Behar niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletni strani določene povezave na druge spletne strani nad katerimi KUD Behar nima nadzora,  ne moremo jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

KUD  Behar si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Copyright in vsebine:
Kulturno, umetniško in športno društvo Behar